Taisteal Craft & Trade Guild

Taisteal seal sigil'Taisteal Craft & Trade Guild' betekent zoveel als 'Reizend Ambachts en Handels Gilde'. Ambachtslieden en handelaren reizen graag mee met de Vikingen of met het Regiment. Zo kom je nog eens ergens en ben je goed beschermd. Ook vallen er altijd klusjes te doen. Of er is gebrek aan iets. Kleding moet versteld, kruiderij is op in het kampement, de kaarsen zijn op of een mes is gebroken en moet vervangen worden. Zo hier en daar op een markt in dorp of stad zijn de leden van het Taisteal Gilde ook te vinden.

"Oh Fudge!"

FudgeEnglish Fudge voor tussendoor.

Fudge is gemaakt van boter, suiker en melk of room. Dit mengsel wordt verhit en met een garde opgeslagen tijdens het afkoelen, zodat een romige substantie ontstaat. De smaak komt in de buurt van de vulling van pralines, die op een vergelijkbare manier wordt geproduceerd.

De basissmaak van karamel kan worden vermengd met bijvoorbeeld vanille, chocola of aardbei.

De Aardewinkel

De AardewinkelIn De Aardewinkel vind je Puur Natuurlijke artikelen en producten. Kruiden, Etherische olie, wierookharsen ... Ingrediƫnten die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld lekkere, maar ook magische, recepten mee te maken. Ook diverse handige en mooie gebruiksvoorwerpen vind je hier.

Daarnaast fraaie edelstenen, mineralen en symboolsieraden.

Sambruja

Sambruja logoSambruja - Medieval & Fantasy Designer

Atelier Sambruja, for anyone who wants to be different and stand out with his / her clothes in the Medieval- and Fantasy world. Sambruja designs and develops its own unique clothing and fashion style based on the world of LARP, Reenactment, Fantasy, medieval and contemporary fashion. Elves, wizards, witches, vampires, medieval, Viking and Celtic legends are a source of inspiration for Sambruja.

Uilenhouderij Willem Uil

Willem UilUilenhouderij Willem Uil bestaat uit Willem en een groep vrijwilligers. Willem zelf werkt al vanaf 2012 met uilen. De uilenhouderij heeft diverse uilen. Onder andere een Steenuil, een Kerkuil, een Bengaalse Oehoe, een Amerikaanse Oehoe, een Europese Oehoe en een Sneeuwuil.

Over de uilen valt veel te vertelle. Ze komen graag over de uilen vertellen op scholen. En ze bezoeken bejaardentehuizen, evenementen, verenigingen en besloten markten.

Eventagenda Button

Zoeken & Vinden